More results for uitvaartcentrum

uitvaartcentrum
 
 
Uitvaartcentrum en andere locaties Monuta.
Zoals het verwijderen van een infuus, katheter of stoma. Hierna kunt u als nabestaande kiezen of u uw dierbare wilt overbrengen naar een uitvaartcentrum voor de opbaring tot aan de uitvaart. Dienst en condoleance in uitvaartcentrum. U kunt de dienst laten plaatsvinden in de aula van het uitvaartcentrum.
Uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster.
Sinds De Nieuwe Ooster beschikt over een nieuw en modern uitvaartcentrum, kunnen overledenen er niet alleen begraven of gecremeerd worden, maar ook opgebaard. Rouwbezoek is zowel overdag als in de avonduren mogelijk en nabestaanden kunnen ook vlak voor de uitvaart nog afscheid nemen.
Een modern en goed bereikbaar uitvaartcentrum in Vught.
Een modern en goed bereikbaar uitvaartcentrum gelegen aan de Wolfskamerweg in Vught. Een modern ingericht uitvaartcentrum met alle mogelijkheden voor een eigentijds en goed georganiseerd afscheid tot max. Zo kan er gezorgd worden voor catering en is uiteraard alle moderne apparatuur aanwezig voor het tonen van beelden en het ten gehore brengen van muziek.
Begrafenisonderneming Jacobs Uitvaartcentrum Sion Groesbeek Info uitvaarten.
Wanneer u uw bericht heeft bevestigd, middels een e-mail verificatie, wordt deze direct naar de familie toegezonden. De berichten die hier worden geplaatst zijn vanwege privacy redenen alleen inzichtelijk voor de directe nabestaanden. Mocht u opzoek zijn naar een specifieke routebeschrijving richting uitvaartcentrum, kerk, crematorium of begraafplaats.
Begrafenisonderneming Jacobs Uitvaartcentrum Sion Groesbeek Over ons.
Ik ben Gemma Jacobs, getrouwd met John. Ik ben 59 jaar oud en in Groesbeek Breedeweg geboren. Begin jaren 90 ben ik in het bedrijf mee gaan werken. Ik beleef het nog steeds als een plezierige uitdaging de afspraken goed voor u te regelen. Ik doe vooral administratief werk en zodoende zult u mij vaak aan de telefoon krijgen. Ook zorg ik samen met ander personeel voor de koffie/condoléance diensten in Uitvaartcentrum Sion.
Varvik Uitvaartzorg in Enschede: uw herinnering, onze zorg.
Onze kracht is onze persoonlijke benadering. Iedereen is welkom bij Varvik Uitvaartzorg. Berto van der Wacht. Ons team staat dag en nacht voor u klaar. Afscheid in tijden van corona. Wij denken in mogelijkheden. Ook voor uw codicil en oriëntatie. Over uw eigen afscheid praten is niet eenvoudig. 1 2 3 4 5. Direct hulp nodig?
Inrichting uitvaartcentrum.
De herinnering die men overhoudt aan dit moment is vaak bijzonder dierbaar en waardevol. Een goede inrichting biedt warmte, comfort en intimiteit. Door de speciaal op maat gemaakte banken, kunnen deze aan de specifieke behoeften van de locatie en het samenzijn voldoen.
Rouwberichten Uitvaartcentrum Texel.
Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Uitvaartcentrum Texel, de rouwberichten te kopiëren, te distribueren, te verspreiden, of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren. 1791 XD Den Burg Texel. Dag en nacht persoonlijk contact. 0222 31 01 68. Copyright 2019, Uitvaartcentrum Texel.

Contact Us