More results for knie

knie
 
 
Anatomie van de knie Orthopedie.nl.
Een pees is een koordvormige of platte bindweefselverbinding tussen spier en bot. De belangrijkste slijmbeurzen rond de knie zijn die tussen de knieschijf en de huid bursa prepatellaris en tussen de knieschijfpees en de huid. Lees hier verder over artrose in de knie knieslijtage.
Knie degeneratief Universitair Pijn Centrum Maastricht.
Knieartrose is een achteruitgang van het kniegewricht waarbij het kraakbeen verdwijnt waardoor pijn ontstaat. De oorzaak voor het ontstaan van een knieartrose kan ouderdom of een ongeval met de knie zijn sportblessures, maar kan ook ontstaan door reuma, infecties, overgewicht en werkbelasting.
Knie 18 definities Encyclo.
1 schoor, kniestuk, knieklamp, knieplaat, strop: stuk hout of staal dat als verbinding tussen twee delen, die elkaar onder een hoek raken, dient. Een complete stalen knie bestaat eigenlijk uit een knieplaat met langs elke zijde een hoeklijn. Het korte of anders het horizontale deel van een knie wordt tak of bij een hangende knie neb.
Artrose knie slijtage Annatommie mc.
De gewrichtsoppervlakken zijn bij artrose niet langer helemaal glad. Door de oneffenheid kan een krakend geluid in de knie ontstaan bij het belasten. Dit geluid wordt door sommigen beschreven als het lopen door verse sneeuw of een grindpad. Zwelling van de knie vocht in de knie.
Banden: Instabiliteit knie Fysiotransparant.
Optrekken knieschijf website rehab my patient'/' strekken knie met rolletje onder knie in ruglig website sportzorg' / strekken knie in ruglig en strekken knie in zit website rehab my patient.' Kuitspieren: Tenenstand met licht gebogen knieen en tenenstand op 1 been website rehab my patient.'
Knie behandelingen bij knieklachten Bewegingszorg.
Opstaan, gaan zitten, lopen en springen zouden praktisch onmogelijk zijn zonder het grootste gewricht van ons lichaam: de knie. De knie wordt continue blootgesteld aan sterke krachten, welke worden opgevangen door een geavanceerd systeem van spieren, pezen, gewrichtsbanden en kraakbeen.
Knie anatomie Wikipedia.
Een beschadiging van de meniscus, een berucht sportersletsel. Een kneuzing van de knie. Een belasting van de knie: De knie heeft met onze actieve levenswijze veel te verduren. Mogelijke oorzaken van kniepijn zijn sportblessures waarbij knieletsels vaak ontstaan na een ongeval.
Welkom bij Fysiotherapie Michielsen van Rossem Fysiotherapie Michielsen.
Welkom op de website van Fysio Michielsen. Wij zijn een eigentijdse groepspraktijk voor fysiotherapie waarin persoonlijke aandacht voor patiƫnten centraal staat. Onze praktijk is opgericht in 1987 en wordt gerund door een enthousiast team van professionele medewerkers met vele specialisaties.

Contact Us