More results for nagelstudio stadshart

nagelstudio stadshart
 
 
Stadserf / St. Annastraat Stadsherstel Breda.
Annastraat 17 19 t/m 19-c anno 1824. In 2010 heeft de NV Stadsherstel midden in het Bredase stadshart: St. Annastraat 1719, en 21 en Stadserf 6, kunnen verwerven. Uit bouwhistorisch onderzoek bleek de waarde van deze 4 panden en zij werden opgenomen op de lijst van gemeentelijke monumenten. De panden werden gerestaureerd, de restauratie was medio 2011 voltooid. Er zijn 4 woonappartementen gerealiseerd deels met uitzicht op de Grote Kerk en deels op de Willem Merkx tuin en 5 commerciële ruimtes. Bij de invulling van de commerciële ruimtes heeft Stadsherstel met name naar gebruikers gezocht in de creatieve/ambachtelijke hoek. Er zijn gehuisvest: Edelsmid Goudmerk, Café Couture stijlvolle vintage kleding en accessoires, kapsalon annex nagelstudio Yessica, een commerciële ruimte met kantoordoeleinden en Yirga een urban espresso-bar en natural kitschen.
Omroep Flevoland Nieuws Stad" heeft meer nodig dan nagelstudio's' en telefoonwinkels."
Corio heeft Hard Bitten and the Others vanaf de start met raad en daad bijgestaan, omdat de vastgoedonderneming van mening is dat het Almeerse stadshart beter wordt van dit soort winkels. Bekijk in Google Maps. Heb jij een tip of opmerking?
Over ons: Key2nails.
afspraak / algemene voorwaarden. Eindelijk is er dan nu een erkende en professionele nagel studio in het Stadshart van Lelystad! Na dat Bianca de Graaf in 2012 meerdere diploma's' haalde aan het Nagelgilde, behaalde ze in oktober van dat jaar de 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap Junior nail-art hier mee zette ze haar salon Key2nails in Lelystad meteen op de kaart.
Koopzondag Woerden Beleef Woerden.
In de maand december het Stadshart van Woerden op elke zondag geopend. Hier kan je de laatste kerstcadeaus shoppen en deze mooi in laten pakken bij de gratis inpak-service op de hoek van de Kruisstraat en Rijnstraat! De data van de koopzondagen.:
Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp Goorsnieuws.nl.
Het is de bedoeling dat daar een nagelstudio wordt gevestigd. 4 januari 2021 Partyshop Twente naar Goorse centrum Partyshop Twente komt vanaf begin april naar het centrum van Goor. De winkel waar feestkleding en feestartikelen te koop en te huur zijn zat de afgelopen twee jaar in de Grotestraat in. 16 januari 2020 ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum Het centrum van Goor wordt weer twee nieuwe winkels rijker. In het stadshart komt de telefoon en accessoires-winkel van Erkan Topsakal, ET Phonehome, tussen de modezaken Hoftrends en NSW.
Oscar's' Beautysalon Zoetermeer Schoonheidsspecialist.
Bij Oscar's' Beautysalon stap je een deur verder in de wereld van beauty care. Als schoonheidsspecialist in Zoetermeer een echte aanrader! Fris, hygiënisch en betaalbaar. Een schoonheidsspecialist voor.: Ontspannende gezichtsbehandeling 75 min 45. reinigen, epileren, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen verven en masker en dagcrème. Wenkbrauwen epileren 750., Wenkbrauwen epileren en verven 15. Wenkbrauwen epileren en wimpers verven 20.
Zakelijk nieuws Amstelveenz.
JobZ: Magazijn 1181 zoekt winkel en beveiligingspersoneel. Amstelveen Het mode-warenhuis Magazijn 1181 in Stadshart Amstelveen is per direct op zoek naar winkelpersoneel en beveiligers m/v. Olcay Gulsen bij De Kapper in het Oude Dorp. Amstelveen De Kapper is nu officieel partner en verkooppunt van Olcay Gulsen Beauty.
Nagelstudio Amstelveen Universal Nails.
We kunnen u in combinatie daarvan voorzien van een airbrush of nail-art, zodat u stralend voor de dag komt. GELLAK OF PEDICURE IN DE HOOFDSTAD. Heeft u zwakke nagels, of wilt u er op een voordelige wijze voor zorgen dat deze weer prachtig stralen? Maak dan gebruik van een gellak, die we zowel op uw eigen nagels als op solar of acryl nagels aan kunnen brengen. Tenslotte kunnen we u als nagelstudio in Amstelveen en omgeving bijvoorbeeld van dienst zijn als een pedicure. Laat uw voeten heerlijk verwennen in een warm bad met desinfecterend badzout, om vervolgens het eelt van uw voeten te laten verwijderen. 1 Toegankelijk 2 Betaalbaar 3 No nonsense. Contact met Universal Nails. Wilt u een afspraak maken met onze nagelstudio in Amstelveen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met deze vestiging van Universal Nails. Dat kan via telefoonnummer 020 362 73 47. We helpen u natuurlijk graag verder! Tot snel bij Universal Nails. Tot snel bij Universal Nails. Amsterdam Oost 2.

Contact Us